Avand in vedere prelungirea starii de alerta din cauza raspandirii virusului COVID-19 la nivel national si anularea cursurilor cu prezenta in sala, conform reglementarilor legislative in vigoare, venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii eficiente, programe de formare personalizate si

cursuri online cu acreditare ANC. 

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si apelati la serviciile oferite de Avangarde Academy!

 

cursuri acreditate ancCursuri autorizate ANC

Avangarde Academy organizeaza cursuri autorizate, adaptate cerintelor pietei fortei de munca, conform cu standardele nationale si internationale. Cursuri de specializare acreditate ANC recunoscute de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii. Traineri cu experienta actualizeaza permanent tematica cursurilor acreditate ANC, oferindu-va cel mai bun raport calitate/pret!  [/one_third]

cursuri acreditate ancAcreditari ANC

Cursurile de specializare acreditate ANC vizeaza obtinerea sau dezvoltarea unor aptitudini practice in domenii intens solicitate pe piata muncii sau acreditarea intr-o meserie incadrata COR. Avangarde Academy ofera posibilitatea recalificarii celor ce intampina dificultati in gasirea jobului potrivit. Certificarile ANC sunt recunoscute atat in tara, cat si in Uniunea Europeana. 

cursuri acreditate ancOferte speciale

Ai urmat deja un curs autorizat ANC la Avangarde Academy sau un curs online? Trimite un mail la adresa office@avangardeacademy.ro cu numele tau si al cursului urmat si vei beneficia de 10% reducere la urmatorul curs pe care il vei alege. Reducere de minimum 20% pentru grupuri de minimum patru persoane. Nu rata promotiile la cursurile de specializare acreditate ANC!

Cursuri acreditate ANC in sistem Online in desfasurare

Descopera Oferta 

Cursuri acreditate in desfasurare

Cursuri in BUCURESTI            Cursuri in CLUJ_NAPOCA                   Cursuri in IASI                    Cursuri in PITESTI                 Cursuri in SLOBOZIA

 Cursuri in TIMISOARA                      Cursuri in PLOIESTI                       Cursuri in BAIA MARE                          Cursuri in GALATI                    Cursuri in BRASOV

Cursuri acreditate ANC

 

*Cursuri de specializare acreditate ANC, recunoscute pe plan national si international!


 

Testimonials

cursuri autorizate

Elena Dumitrescu: „Cursul Asistent Manager pe care l-am urmat mi-a imbunatit cunostintele si m-a ajutat sa ma descurc mai usor la actualul loc de munca.”

absolvent Curs Asistent Manager
cursuri autorizate

Dan Margescu: „Cursul acreditat Evaluator proiecte a fost modul cel mai simplu si calea cea mai rapida de a ma reorienta in cariera. Incercati si voi cursurile autorizate.”

absolvent Curs Evaluator proiecte
cursuri autorizate

Mariana Marcu:Am absolvit cu brio unul dintre cursurile de specializare acreditate ANC, curs Contabil, si m-am angajat acolo unde mi-am dorit!”

absolvent Curs Contabil
cursuri autorizate

Madalina Petrescu: „Cursurile de specializare organizate de Avangarde Business Academy sunt un mod rapid de a invata si de a opta pentru un alt drum in cariera.”

absolvent Curs Manager Proiect
cursuri autorizate

Andreea Miron: „Recomand cu incredere cursurile de specializare acreditate de la Avangarde Business Academy! Cursurile se organizeaza in weekend, ceea ce face posibila prezenta celor care au un loc de munca.”

absolvent Curs Expert Achizitii Publice