Save 601 lei!
Organizator targuri si evenimente

ATELIER „PERSONAL BRANDING”

800 lei 199 lei

De ce sa participi?

Vrei ca ceilalti sa te aprecieze? Vrei sa transmiti un mesaj pozitiv despre propria persoana ori de cate ori te intalnesti cu cineva? Vrei ca oamenii sa stie ce ai de oferit si de ce esti mai bun decat ceilalti? Vrei ca rezultatele tale sa nu ramana neobservate? Vrei sa evoluezi professional si personal?

Atunci Atelierul de Personal Branding te poate ajuta!

Cui se adreseaza atelierul?

Atelierul se adreseaza atat celor care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniul comunicarii si relatiilor publice, marketingului, vanzarilor, cat si managerilor sau antreprenorilor.

Esti la inceput de cariera si vrei sa evoluezi pe scara profesionala ? Atelierul poate fi solutia perfecta pentru tine ? Aici poti afla cum sa te prezinti in fata angajatorilor, clientilor si partenerilor de business.

Despre ce vorbim?

In cadrul atelierului vom vorbi despre:

  • Ce este branding-ul personal? De ce am nevoie de un brand personal?
  • Personal screening. Cum imi investighez propria persoana? Cum aflu care imi sunt avantajele competitive?
  • Cum comunic despre mine? Este bine sa imi promovez propria persoana? Unde, cand si cum ma promovez?
  • Cum ma dezvolt? Cum imi dezvolt brand –ul personal ?
  • Cum imi evaluez rezultatele?

Cum vom proceda?

Vom lucra impreuna pentru a identifica cele mai bune solutii pentru a invata sa ne creem si dezvoltam propriul brand. Vom face studii de caz si vom invata cu ajutorul jocurilor sa ne descoperim si sa decidem ce este potrivit sa aratam celorlalti. 70% din durata atelierului vom lucra practic dupa ce vom dobandi si fundamentele teoretice.

Unde ne vedem?

Locatie: Formenerg Building, Bd. Gh. Sincai, Nr. 3, Sector 4, Bucuresti (vis-a-vis de Colegiul National Gh. Sincai)

In urma absolvirii Atelierului „Personal Branding” se va elibera certificatul de absolvire emis de Avangarde Business Academy.

Termeni Inscriere

  • Pentru inscriere trimite un email la office@avangardeacademy.ro, care sa contina numele, prenumele, orasul cursantului.
  • In maximul 72 de ore vei primi un e-mail cu confirmarea inscrierii si structura cursului ales.
  • Pentru examinare si eliberarea certificatului de absolvire se percepe o taxa suplimentara de 50 lei.
  • Pentru alte informatii suna la numerele de telefon: 0773.768.104, 0723.123.227 / 021-252.04.14de luni pana vineri in intervalul orar – 9:00 – 20:00.

Descriere Produs

Atelierul se adreseaza atat celor care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniul comunicarii si relatiilor publice, marketingului, vanzarilor, cat si managerilor sau antreprenorilor.