Cursuri autorizate ANC

Alege cursuri autorizate organizate de Avangarde Business Academy! Formarea profesionala este o activitate indispensabila dezvoltarii personale si profesionale, indiferent de varsta sau profesie, chiar daca procesul educational este finalizat.

De ce sa alegi cursuri autorizate ANC?

 • completarea cunostintelelor in domeniul de activitate
 • dezvoltarea competentelor si abilitatilor
 • aprofundarea cunostintelor
 • interactiunea cu persoane din acelasi domeniu
 • cresterea performantei la locul de munca
 • posibilitati reale de avansare in cariera
 • certificat de absolvire recunoscut atat la nivel national, cat si in Uniunea Europeana
Cumpara
 cursuri de calificare avangarde bucuresti

Magazin online

Avangarde Business Academy organizeaza cursuri autorizate sau cursuri online. Cursurile autorizate sunt acreditate de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari ), care indeplineste rolul de autoritate nationala pentru calificari profesionale.

ANC reprezinta reorganizarea fostului CNFPA. Cumpara cursuri cu predare la clasa, organizate in Bucuresti. Va invitam sa consultati oferta noastra!

Cumpara
cursuri de calificare

Cursuri acreditate ANC

Programele de formare oferite de Avangarde Business Academy vizeaza fie obtinerea sau dezvoltarea unor aptitudini practice in domenii intens solicitate pe piata muncii, fie calificarea/acreditarea intr-o meserie incadrata COR.

Cursurile autorizate, acredite ANC, care vizeaza dezvoltarea unor aptitudini practice, se adreseaza in primul rand persoanelor care isi desfasoara activitatea in cadrul unei companii nationale sau multinationale din mediul privat.

Cumpara
cursuri de calificare acreditate autorizate

Reduceri cursuri

Avangarde Business Academy prelungeste oferta de reducere la toate cursurile acreditate ANC si la toate cursurile online. Reducerea se aplica la preturile afisate pe site.

Ai urmat deja un curs acreditat sau un curs online la Avangarde Business Academy? Vrei sa continui? Trimite un mail la adresaoffice@avangardeacademy.ro cu numele tau si al cursului urmat si vei beneficia de 10% reducere la urmatorul program de formare pe care il vei urma.

Pentru ca sustinem lucrul in echipa, va oferim o reducere de 20% pentru grupuri de minimum 4 persoane.

Cumpara
 cursuri de calificare bucuresti

Despre Avangarde Business Academy

Avangarde Business Academy este o companie privata, specializata in furnizarea de servicii de formare si perfectionare pentru adulti. Avangarde Academy organizeaza cursuri de calificare (cursuri acreditate ANC sau cursuri online).

Cunoastem importanta dezvoltarii individuale si admiram dorinta fiecarei persoane de a evolua profesional.

De ce sa alegi Avangarde Business Academy?

 • Cursuri practice, cu tematica actualizata si atent verificata de specialistii nostri
 • Traineri cu experienta in domeniu, atat teoretica, cat si practica
 • Comunicare rapida si eficienta
 • Suport tehnic pe toata perioada desfasurarii cursurilor
 • Solutii practice pentru succesul afacerii tale
 • Actualizare permanenta a programelor de formare
 • Cel mai bun raport calitate/pret

Cursuri autorizate

Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate: Avangarde Business Group SRL – prin agentia divizia de formare profesionala Avangarde Business Academy  garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal, angajandu-se sa nu vanda, sa nu divulge, sa nu publice informatii fara acordul proprietarului. Orice prelucrare de date cu caracter personal poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru […]