Public speaking

Public speaking

Pret standard: 1550 lei

Pret redus: 350 lei

Detalii promotie:

Trainigul de Public speaking vizeaza dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor cursantilor de a a-si depasi emotiile si teama de a vorbi in public. Trainingul realizat de actorul si regizorul ANDREAS PETRESCU te ajuta sa inveti cum pot fi controlate emoțiile, cum facem să ajungă mesajul nostru la public în felul pe care ni-l dorim.

Grup tinta: Oricarei persoane care este interesata sa isi depaseasca teama de a vorbi in public dar si persoanelor din mediul business implicate in procesul de comunicare (manageri, agenți vânzări etc.);

Tematica cursului:

Tehnici de a sparge gheata “ice breaking”

Strategii de captarea atentiei

Strategii de mentinerea atentiei

Trucuri de a depasi emotiile

Tehnica vorbirii – exercitii de comunicare

Creativitate

Tehnici de “iesire din criza”

Zambetul, entuziasmul , umorul – influenta acestora in comunicare

Tehnici de actorie

Pozitie, postura si atitudine in fata publicului

Elemente de baza ale discursului eficient

 “Fiecare om a trecut prin spaima de a vorbi în public. În realitate, prezența unor oameni în fața ta te poate inspira.Trebuie numai să ajungi la liniștea de care ai nevoie pentru a îi modela pe ceilalți. Pentru a-i face să îți asculte vrăjiți fiecare cuvânt.

Știi emoțiile pe care le ai înainte să fii chemat pe scenă? Ți-ai repetat tot ce ai de spus, acasă la tine totul sună perfect, însă știi foarte bine că odată ajuns în fața oamenilor uiți totul. De ce? Ce schimbări se întâmplă în noi? Cum te transformi din eroul care erai la tine acasă în fricosul din fața publicului?

Toate lucrurile se învață. Înainte să poți merge, ți-a fost foarte teamă. Dar, ai reușit. Înainte să spui primele cuvinte în copilărie, a fost greu. Acum toată lumea înțelege ce spui. Ai învățat adunări, scăderi, să conduci o echipă …totul se învață. Și mersul pe sârmă și discursul în fața oamenilor. Trebuie numai să aibă cine te ține de mână la început.

Vom trece împreună prin toate stările posibile.

Vom fi exasperați, emoționați, vom citi, vom rosti, vom manipula, vom zambi și în urma acestui training vom ști ce avem de făcut. Uneori poate fi chiar atat de simplu.”

Unde ne vedem?

Locatie: Formenerg Building, Bd. Gh. Sincai, Nr. 3, Sector 4, Bucuresti  (vis-a-vis de Colegiul National Gh. Sincai)

In urma absolvirii Atelierului „ Public speaking” se va elibera certificatul de absolvire emis de Avangarde Business Academy.

Termeni Inscriere

  • Pentru inscriere trimite un email la office@avangardeacademy.ro, care sa contina numele, prenumele, orasul cursantului.
  • In maximul 72 de ore vei primi un e-mail cu confirmarea inscrierii si structura cursului ales.
  • Pentru examinare si eliberarea certificatului de absolvire se percepe o taxa suplimentara de 50 lei.
  • Pentru alte informatii suna la numerele de telefon: 0773.768.104, 0723.123.227 / 021-252.04.14 de luni pana vineri in intervalul orar – 9:00 – 20:00.

Public speaking

Mă numesc Andreas Petrescu, sunt actor născut din cel mai timid băiat pe care l-am văzut vreodată. Eu am reușit singur. Pe tine te voi ajuta eu.

Am urcat pe scenă, am învățat oameni să urce pe scenă, am pregătit actori, am scris, am regizat, așa că sunt pregătit pentru întâlnirea cu tine.

Dacă simți nevoia să facem călătoria asta împreună, te aștept.