Terms_and_conditionsTermeni si Conditii:

SC Avangarde Business Group SRL in calitate de furnizor de servicii de formare profesionala (cursuri de specializare acreditate ANC si cursuri online) aduce la cunostinta clientilor actuali si potentiali urmatoarele termene si conditii:

 • Inscrierea la programele de formare organizate de Avangarde Business Academy se va realiza cu cel putin 2 zile inainte de inceperea acestora, in conformitate cu programarea afisata pe site-ul www.avangardeacademy.ro.  Inscrierea cursantilor se face in ordinea primirii voucherului achizitionat de la partenerii companiei sau in urma achitarii taxei de inscriere si transmitere a dovezii platii pe adresa de e-mail office@avangardeacademy.ro. Inscrierea se va realiza in limita locurilor disponibile pentru seria de curs solicitata. In cazul in care nu mai sunt locuri disponibile pentru seria solicitata este posibila inscrierea cursantului intr-o alta serie de comun acord cu acesta. Trimiterea voucherului/achitarea taxei de inscriere reprezinta acordul clientului de a respecta termenii si conditiile expuse in prezentul document.
 • Participarea la cursurile de specializare acreditate ANC este conditionata de completarea dosarului personal. Necompletarea documentelor solicitate de catre Avangarde Business Academy, conform legislatiei in vigoare si a procedurii ANC, duce la la imposibilitatea sustinerii examinarii. Dosarul personal se preda printat reprezentantilor Avangarde Business Academy la inceputul fiecarei sesiuni de curs. Nu se accepta dosarele incomplete.
 • SC  Avangarde Business Group SRL isi rezerva dreptul de a amana un program de formare o singura data fata de data programarii initiale. In cazul in care furnizorul de formare amana programul de un numar  mai mare decat cel prevazut acesta se obliga sa returneze integral contravaloarea taxei de inscriere catre clientii inscrisi la programul de formare in cauza, daca acestia solicita acest lucru in scris si nu sunt de acord cu reprogramarea cursului. Returnarea se va face in maxim 30 zile lucratoare de la data solicitarii, in baza cererii de returnare.
 • Retragerea de la programele de formare organizate de Avangarde Business Academy se va realiza cu minim 7 zile lucratoare inainte de data organizarii programului printr-o solicitare trimisa de catre client pe adresa restituiri@avangardeacademy.ro. In cazul exprimarii in scris a dorintei de retragere in termenul precizat, contravaloarea serviciilor achitate (taxa de curs) va fi returnata integral in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data inaintarii solicitarii. In cazul in care solicitarea este transmisa cu mai putin de 7 zile lucratoare inainte de data inceperii cursului, returnarea taxei de inscriere nu este posibila.
 • In cazul in care SC Avangarde Business Group SRL amana sau anuleaza din motive proprii programul de formare programat acesta se obliga sa returneze integral contravaloarea taxei de inscriere catre clientii inscrisi la programul de formare in cauza, daca acestia solicita acest lucru in scris si nu sunt de acord cu reprogramarea cursului. Returnarea se va face in maxim 30 zile lucratoare de la data solicitarii.
 • Confirmarea organizarii cursurilor se realizeaza cu maxim 24 ore inaintea de inceperea acestora efectiv.
 • „SC Avangarde Business Group SRL” isi rezerva dreptul de a modifica preturile si ofertele transmise pentru produsele / programele comercializate.
 • Taxa de examinare si eliberare certificat se achita obligatoriu cu seria de provenienta.
 • Reprogramarea examinarii se poate face gratuit o singura data, pentru alte reprogramari se achita suplimentar taxa de 50 lei. Confirmarea examinarii se face prin e-mail cu cel putin 3 zile inainte de examinare, conform programului afisat pe site-ul nostru.
 • Reprogramarea examinarii se realizeaza in urma completarii cererii de reprogramare. Aceasta este furnizata de catre Echipa Avangarde Business Academy.
 • Avangarde Business Academy poate organiza cursuri acreditate ANC si/sau programe de instruire specializate,  la cerere, la sediul beneficiarului. Pentru detalii si oferte personalizate, va rugam sa transmiteti solicitarea dvs. la: office@avangardeacademy.ro.
 • Diplomele se emit in termen 30 zile lucratoare de la data sustinerii examinarii.
 • Venim in sprijinul dvs pentru ridicarea diplomei! Acestea se vor ridica o data pe an direct de la Universitatea din Petrosani de catre un reprezentant Avangarde Business Group, in baza unei imputerniciri, in functie de disponibilitatea companiei si programul Universitatii.*Mentionam ca aceasta este o procedura optionala a Avangarde Academy menita sa vina in sprijinul cursantilor, nu o obligatie contractuala. Orice persoana a participat la cursurile Postuniversitare Avangarde Academy are dreptul legal de a-si ridica personal diploma de la sediul Universitatii
 • Inregistrarea ca utilizator al platformei www.avangardeacademy.ro, implica implicit acceptarea politici de confidentialitate si a procedurii de utilizare si prelucrare a datelor cu caracter personal. In cazul in care utilizatorul nu agreaza utilizarea/prelucrarea datelor sale cu caracter personal va notifica societatea printr-un email la trimis adresa office@avangardeacademy.ro

Politica de confidentialitate privind protectia datelor cu caracter personal al SC Avangarde Business Group SRL: