ATELIER INTELIGENTA EMOTIONALA

PRET REDUS: 199 lei

Pret standard: 800 lei

De ce sa participi la un atelier de inteligenta emotionala ?

Inteligenta emotional se refera la intelegerea si gestionarea eficienta a propriilor emotii, intelegerea celor din jur si crearea unei relatii mai bune cu acestia precum si cresterea productivitatii personale si imbunatatirea imaginii personale.

Ai nevoie de aceste abilitati? Iti desfasori activitatea intr-un mediu definit prin comunicare si relationare interpersonala? Consideri ca imaginea personala conteaza in atingerea succesului?

Atunci atelierul de Inteligenta emotional este solutia pentru tine!

Cui se adreseaza atelierul?

Atelierul de Inteligenta Emotionala se adreseaza persoanelor care desfasoara activitati ce presupun comunicarea cu alte persoane (client, parteneri, echipe) si in special celor din domenii de activitate precum marketing, resurse umane, vanzari, PR, management, educatie dar si oricarei persoane interesate de dezvoltarea personala si crestere a coeficientului de inteligenta emotional.

Despre ce vorbim?

In cadrul atelierului de inteligenta emotionala vom aborda teme precum:

 • Auto – constientizarea
 • Managementul emotiilor. Autocontrol si empatie.
 • Imaginea proprie si automotivarea
 • Dezvoltarea abilitatilor sociale. Managementul relatiilor interpersonale

Cum vom proceda?

Vom lucra impreuna pentru a identifica cele mai bune solutii pentru dezvoltarea inteligentei emotionale individuale si a intregii grupe. Vom face aplicatii practice de auto constientizare, empatie si automotivare, comunicare si interelationare. 70% din durata atelierului vom lucra practic dupa ce vom dobandi si fundamentele teoretice.

Unde ne vedem?

Locatie: Formenerg Building, Bd. Gh. Sincai, Nr. 3, Sector 4, Bucuresti(vis-a-vis de Colegiul National Gh. Sincai)

Ce vei obtine in urma acestui curs?

In urma absolvirii cursului vei obtine:

 • Un plan de dezvoltare individual pe care il vei primi pe e-mail in termen de 7 zile lucratoare de la data finalizarii cursului
 • Un raport de evaluare a EQ din partea trainerului pe care il vei primi pe e-mail in termen de 7 zile lucratoare de la data finalizarii cursului
 • Un certificat de absolvire emis de Avangarde Business Academy

Termeni Inscriere

 • Pentru inscriere trimite un email la office@avangardeacademy.ro, care sa contina numele, prenumele, orasul cursantului.
 • In maximul 72 de ore vei primi un e-mail cu confirmarea inscrierii si structura cursului ales.
 • Pentru examinare si eliberarea evaluarii EQ, a planului de dezvoltare individual si a certificatului de absolvire se percepe o taxa suplimentara de 60 lei.
 • Pentru alte informatii suna la numerele de telefon:0773.768.104,  0723.123.227 / 021-252.04.14de luni pana vineri in intervalul orar – 9:00 – 20:00.