OFERTA PROGRAMELOR DE PERFECTIONARE CONTINUA IN ASISTENTA SOCIALA

 SC Avangarde Business Group SRL, furnizor de formare profesionala autorizat de Colegiul National al Asistentilor Sociali, are deosebita placere de a va invita sa participati la programele de perfectionare continua in asistenta sociala.

Prin programele ofertate, ne propunem să asigurăm dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor profesionale ale participanţilor în domeniile tematice vizate, utilizând cele mai moderne metode de formare.

Programele de formare propuse sunt creditate de Colegiul National al Asistentilor Sociali cu un numar de 5 credite profesionale.

GRUPUL ŢINTĂ

  • Programele de perfecţionare mai sus menţionate se adresează asistentilor sociali – persoane implicate direct sau indirect în activităţi vizate de tematica programului, precum şi altor persoane interesate de domeniile tematice respective.

 
 
ATESTAREA FORMĂRII

  • Atestarea finalizării programelor de perfecţionare de către participanţi va fi concretizată într-un certificat, având ca principală condiţie obligatorie, participarea efectivă şi activă la program.
  • Cursurile sunt creditate de Colegiul National al Asistentilor Sociali cu 5 credite profesionale.

 

SC Avangarde Business Group SRL, furnizor de formare profesionala  continua in asistenta sociala in temeiul dispozitiilor Legii nr 466/2004 conform Regulamentului de organizare si functionare a Colegiului National al Asistentilor Sociali organizeaza mai multe programe de instruire adresate asistentilor sociali si nu numai.

CURSURI :

    1. Educatia specializata a copiilor din sistemul de protectie. Managementul de caz.

        Protectia copilului impotriva abuzului si a neglijarii.

Numar Credite: 5. Perioada: 20-24.02.2024.

    2. Managementul activitatilor si procedurilor de acordare a asistentei sociale.

         Managementul calitatii serviciilor sociale.

Numar Credite: 5. Perioada: 13-16.02.2024.

    3. Strategii de comunicare eficienta cu beneficiarii de servicii sociale.

Numar Credite: 5. Perioada: 27-01.03.2024.

                                               Pret curs: 599 lei

 Programele se organizeaza online.

La cerere programele se pot organiza si fizic.

 

DETALII INSCRIERE

  • Înscrierea participanţilor se va face în ordinea primirii fişelor de înscriere la următoarele numere de fax: 429.80.88– S.C. AVANGARDE BUSINESS GROUP SRL sau pe e-mail la office@avangardeacademy.ro

 Inscrierea participantilor este conditionata de respectarea conditiilor de acces aferente fiecarui curs conform legislatiei in vigoare (studii superioare). Mai multe informatii sunt disponibile pe avangardeacademy.ro

 Organizarea programului este condiţionată de înscrierea unui număr de minimum 10 persoane, data limită de înscriere fiind cu cel puţin 5 (cinci) zile înainte de începerea acestuia. Inscrierile se fac in ordinea achitarii taxei si in limita locurilor disponibile.

 

TARIFE SI MODALITATI DE PLATA

  • Participarea la curs este conditionata de achitarea in avans a taxei de inscriere.
  • Tarifele hoteliere ofertate includ cazare (conform tipului de camera si clasificarii unitatii hoteliere) cu pensiune completa pentru participant si instotitor sau cazare cu pensiune completa pentru participant (in conformitate cu optiunea tipului de camera). Cazarea participantilor se face cu 1 zi inainte de data inceperii cursului.

 CONTRAVALOAREA TAXEI DE INSCRIERE SI A TAXEI DE SERVICII HOTELIERE va fi achitată în contul de Trezorerie nr. RO 11TREZ7065069XXX012593, deschis  la  Trezoreria  Operativă  Sector 6; cod fiscal RO 32128882

INFORMAŢII SUPLIMENTARE privind organizarea şi desfăşurarea programelor de perfecţionare mai sus menţionate, se pot obţine la telefon:  021.252.04.14 sau 0751.125.101,  0742.256.322, 0766.286.156, 0747.223.032,  0723.123.227 de Luni pana Vineri in intervalul orar –09:30 – 18:00, e-mail: office@avangardeacademy.ro