Cursuri online

Nu-i asa ca si pentru tine timpul reprezinta cea mai mare piedica in realizarea tuturor obiectivelor tale? De cate ori nu am raspuns unei oferte avantajoase cu expresiile bine cunoscute “nu am timp” sau “nu pot ajunge”. Cursurile online sunt optiunea perfecta daca iti doresti sa iti imbunatatesti cunostintele, dar activitatea cotidiana in care esti implicat te impiedica sa ajungi la intervale orare si in anumite locatii prestabilite.
Certificarea absolvirii cursurilor online se face prin intermediul unei diplome si a unei scrisori de recomandare.
Asadar, daca si tu iti doresti sa avansezi in cariera, dar timpul reprezinta piedica numarul unu, nu mai ezita si apeleaza la cursurile online care vin in ajutorul tau cu solutiile de care ai nevoie.

De ce sa alegi cursurile online?

  • Caracter practic: usor asimilabile si aplicabile
  • Metoda flexibila de studiu: invatati acasa, in ritm propriu.
  • Tarife accesibile
  • Suport teoretic pe toata perioada desfasurarii cursului
  • Corespondenta electronica
  • Transmiterea documentelor de absolvire in orice localitate din tara
  • Adaptabilitate la cerintele pietei muncii
cursuri onlineAfla mai multe Magazin
cursuri online

SPECIALIST RECRUTARE SI SELECTIE

Pret standard: 600 lei

Pret Voucher Partener: 100 RON

Detalii: Programul de formare se adreseaza persoanelor care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniul resurselor umane. Cursul ofera posibilitea dobandirii competenţelor de bază privind procesul de recrutare si selectie in cadrul companiei dar si privind motivarea si perfectionarea profesionala a angajatilor.

curs brand managerAfla mai multe
curs online recrutare si selectie

 

Managementul Schimbarii

Pret standard: 500 lei
Pret Voucher Partener: 100 RON

Detalii: Cursul urmareste dobandirea unei serii de cunostinte si abilitati necesare in vederea sustinerii unei tranzitii eficiente a organizatiei si a angajatilor sai, de la o situatie actuala curenta la o situatie ulterioara imbunatatita. In acelasi timp pot sa ajute si sa indrume managementul organizatiei in gestionarea corecta a procesele de transformare , adaptare si integrare eficienta a schimbarilor necesare obtinerii rezultatelor propuse.

curs brand managerAfla mai multe
managementul schimbarii

 

Managementul Riscului

Pret standard: 600 lei
Pret Voucher Partener: 100 RON

Detalii: Cursul Managementul Riscului se adreseaza oricarei persoane interesate de domeniul managementului de riscului, persoane ce isi desfasoara activitatea atat in institutii publice, cat si in companii private.

curs brand managerAfla mai multe
curs online managementul riscului

 

Asistent Manager

Pret standard: 600 lei
Pret Voucher Partener: 100 RON

Detalii: Cursul de Asistent Manager se adreseaza atat persoanelor care doresc sa opteze pentru un post de asistent al directorului general sau al unui director de departament in cadrul unei organizatii, cat si persoanelor care ocupa deja aceasta de functie si doresc imbogatirea si sistematizarii cunostintelor intalnite in cadrul acestei profesii intalnita pe piata fortei de munca din Romania.

curs brand managerAfla mai multe
curs online asistent manager

 

Brand manager

Pret standard: 500 lei
Pret Voucher Partener: 100 RON

Detalii: Cursul Brand manager ofera posibilitatea participantilor de a-si insusi cunostintele privind managementul unui brand, supravegherea concurentei pe segmentul de piata si aplicarea tehnicilor de marketing si comunicare pentru promovarea brandului in cauza.Cursul vizeaza transferul de cunostinte cu aplicabilitate imediata, fiind extrem de util celor care doresc sa dobandeasca notiunile de baza in domeniu.

curs brand managerAfla mai multe
curs online brand manager

Analist resurse umane

Pret standard: 600 lei
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii: Cursul Analist resurse umane se adreseaza persoanelor care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniul resurselor umane. Cursul ofera posibilitea dobandirii competenţelor de bază privind procesul de recrutare, selectie si evaluarea resurselor umane din cadrul companiei dar si privind motivarea si perfectionarea profesionala a angajatilor.

curs analist resurse umaneAfla mai multe
curs online analist resurse umane

Specialist marketing

Pret standard: 500 lei
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii: Cursul Specialist marketing ofera posibilitatea participantilor de a-si imbogati cunostintele in domeniul marketingului in vederea dezvoltarii unei cariere pe acest profil. Cursul propune teme actuale din domeniul marketingului, adaptate schimbarilor produse in piata si tendintelor internationale.

curs Specialist marketingAfla mai multe
curs online specialist marketing

Management financiar bugetar

Pret standard: 650 Ron
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii: Cursul Management financiar bancar se adreseaza persoanelor care doresc sa isi dezvolte o cariera in departamentul economic al institutiilor publice. Cursul se adreseaza functionarilor publici si personalului contractual din sectorul public.

curs Management financiar bancarAfla mai multe
curs online management financiar bugetar

Manager sisteme management de mediu

Pret standard: 500 lei
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii: Cursul Manager sisteme management de mediu se adresează tuturor celor interesați de domeniul protecției mediului, persoane care își desfașoară activitatea atât in instituții publice cât și în companii din mediul privat și doresc sa isi dezvolte cunostintele si aptitudinile in domeniul managementului sistemelor de mediu.

curs Manager sisteme management de mediuAfla mai multe
curs online Manager sisteme management de mediu

Manager vanzari

Pret Standard: 600 Ron
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii: Cursul Manager vanzari se adreseaza persoanelor care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniul vanzarilor. Cursul ofera posibilitatea de a dobandi cunostintele si aptitudinile necesare pentru a va dezvolta propria afacere sau cea pentru care va desfasurati activitatea prin impulsionarea vanzarilor si eficientizarea intregului proces comercial. Prin intermediul programului de formare participantii vor dobandi aptitudinile necesare pentru coordonarea activitatii de vanzari din cadrul companiei si atingerea indicatorilor de eficienta stabiliti.

curs Manager vanzariAfla mai multe
curs online Manager vanzari

Manager Comunicare si Relatii Publice

Pret catalog: 500 lei
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii: Cursul Manager Comunicare si Relatii Publice se adreseaza celor care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniul comunicarii si relatiilor publice. Cursul vizeaza dezvoltarea aptitudinilor de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice avand ca fundament cunostinte solide in domeniu.

curs Manager comunicare si relatii publiceAfla mai multe
curs online Manager Comunicare si Relatii Publice

Organizator evenimente corporate

Pret standard: 500 Ron
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii : Cursul Organizator evenimente corporate se adreseaza tuturor celor interesati sa isi dezvolte o cariera in domeniul organizarii de evenimente. Programul oferta posibilitatea imbogatirii cunostintelor despre sectorul organizarii de evenimente corporate dar si adresate persoanelor fizice, planificarea evenimentului si monitorizarea desfasurarii acestuia.

curs Organizator evenimente corporateAfla mai multe
curs online Organizator evenimente corporate

Manager SSM

Pret standard: 500 Ron
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii: Cursul Manager SSM se adreseaza tuturor celor interesati sa isi dezvolte o cariera in domeniul Sistemelor de Securitate si Protectie a Muncii. Programul oferta informatii privind reglementarile legislative in vigoare privind Protectia Muncii, Prevenirea si Stingerea Incendiilor dar si solutii practice de realizare si monitorizare a planului de SSM si a altor instrumente specifice

curs Manager SSMAfla mai multe
curs online Manager SSM

Limba engleza pentru afaceri

Pret standard: 500 Ron
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii curs: Cursul Limba engleza pentru afaceri vizeaza dezvoltarea aptitudinilor practice de utilizare a limbii engleze in activitatea curenta pe care cursantul o desfasoara.

curs Limba engleza pentru afaceriAfla mai multe
curs online Limba engleza pentru afaceri

Operator PC

Pret catalog: 600 Ron

Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii: Cursul Operator PC se adreseaza celor interesati de dezvoltarea competentelor informatice si dobandirea aptitudinilor specifice pentru utilizarea eficienta a calculatorului in activitatea curenta.

curs operator pcAfla mai multe
curs online Operator PC

Administrarea afacerii

Pret catalog: 500 Ron
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii: Cursul Administrarea afacerii se adreseaza in special antreprenorilor care vor sa detina cunostintele si aptitudinile necesare pentru a-si dezvolta propria afacere.

curs Administrarea afaceriiAfla mai multe
curs online Administrarea afacerii

Comunicare si negociere

Pret catalog: 500 Ron
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii: Cursul Comunicare si negociere ofera posibilitatea participantilor de a-si insusi cunostintele si aptitudinile necesare pentru a comunica eficient in afaceri si pentru a obtine rezultatul dorit in urma negocierii.

curs Comunicare si negociereAfla mai multe
curs online Comunicare si negociere

Specialist management deseuri

Pret standard: 500 Ron
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii: Cursul Specialist management deseuri se adreseaza tuturor celor interesati de domeniul managementul deșeurilor,persoanelor juridice, comerciantilor, precum si operatorilor economici autorizati pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri care sunt interesate sa respecte Legea nr. 211/25.11.2011.

curs Specialist management deseuriAfla mai multe
curs online Specialist management deseuri

Agent de vanzari

Pret standard: 600 lei
Pret Voucher Partener: 100 RON

Detalii: Cursul Agent de vanzari se adreseaza persoanelor care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniul vanzarilor. Cursul ofera posibilitatea de a dobandi cunostintele si aptitudinile necesare pentru a va dezvolta propria afacere sau cea pentru care va desfasurati activitatea prin impulsionarea vanzarilor si eficientizarea intregului proces comercial.

curs agent de vanzariAfla mai multe
curs online Agent de vanzari

Auditor de mediu

Pret standard: 500 Ron
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii: Cursul Auditor de mediu se adresează tuturor celor interesați de domeniul protecției mediului, persoane care își desfașoară activitatea atât in instituții publice cât și în companii din mediul privat și doresc o carieră în domeniul Auditului de Mediu.

curs auditor de mediuAfla mai multe
curs online Auditor de mediu

Competente antreprenoriale

Pret standard: 600 Ron
Pret Voucher Partener: 100 Ron

Detalii:Cursul Competente antreprenoriale se adreseaza persoanelor care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniul vanzarilor. Cursul ofera posibilitatea de a dobandi cunostintele si aptitudinile necesare pentru a va dezvolta propria afacere sau cea pentru care va desfasurati activitatea prin impulsionarea vanzarilor si eficientizarea intregului proces comercial.

curs competente antreprenorialeAfla mai multe
curs online Competente antreprenoriale

Marketing manager

Pret standard: 500 lei
Pret Voucher Partener: 100 RON

Detalii curs: Cursul Marketing manager ofera posibilitatea participantilor de a-si creste abilitatile de dezvoltare a unei strategii de marketing de succes. Cursul propune teme actuale din domeniul marketingului, adaptate schimbarilor produse in piata si tendintelor internationale. Tematica cursului include problematica managementului de brand, dar si a relatiilor publice.

curs marketinf managerAfla mai multe
curs online Marketing manager

Manager resurse umane

Pret standard: 600 RON
Pret voucher partener: 100 RON

Detalii: Cursul Manager resurse umane se adreseaza specialistilor din domeniul resurselor umane dar si celor care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniu. Programul de formare ofera posibilitatea participantilor de a dobandi cunostintele necesare pentru a elabora si monitoriza in conditii de eficienta strategia de resurse umane din cadrul organizatiei in care isi desfasoara activitatea considerand necesitatile acesteia dar si nevoile de dezvoltare ale colegilor sai.

curs manager resurse umaneAfla mai multe
curs online Manager resurse umane

Manager achizitii publice

Pret standard: 600 RON
Pret voucher partener:
100 RON

Detalii curs: Cursul Manager achizitii publice se adreseaza in special functionarilor publici sau personalului contractual din institutiile publice, persoanelor care isi desfasoara activitatea in cadrul unor proiecte cu finantare nerambursabila, dar si oricarei persoane din mediul privat, interesata de domeniul achizitiilor publice.

curs manager achizitii publiceAfla mai multe
curs online Manager achizitii publice

Formator

Pret standard: 500 RON
Pret voucher partener:
100 RON

Detalii: Cursul de Formator ofera participantilor posibilitatea de a-si insusi tehnici pedagogice si sa isi adapteze strategia de formare in functie de nevoile grupului caruia i se adreseaza.

curs formatorAfla mai multe
curs online Formator

Contabilitate primara

Pret standard: 500 RON
Pret voucher partener:
100 RON

Detalii: Cursul Contabilitate primara se adreseaza persoanelor care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniul contabil. Programul ofera posibilitatea participantilor de a dobandi cunostintele necesare pentru a realiza o interpretare corecta a legislatiei din domeniu in vederea realizarii analizei contabile si efectuarii documentelor specifice.

curs contabilitate primaraAfla mai multe
curs online Contabilitate primara

Limba Engleza Horeca- Hotel, Restaurant, Cafenea

Pret standard: 600 RON
Pret voucher partener: 100 RON

Detalii: Cursul Limba Engleza Horeca- Hotel, Restaurant, Cafenea se adreseaza celor care isi desfasoara activitatea in sectorul turistic sau celor care doresc sa isi inceapa o cariera in domeniu. Programul de formare vizeaza dezvoltarea aptitudinilor practice de utilizare a limbii engleza in activitatea curenta pe care cursantul o desfasoara.

curs Limba Engleza HorecaAfla mai multe
curs online Limba Engleza Horeca

Manager de produs

Pret standard: 600 RON
Pret voucher partener:
100 RON

Detalii curs: Cursul Manager de produs ofera posibilitatea participantilor de a-si insusi cunostintele privind managementul unui produs sau al unei grupe de produse, supravegherea concurentei pe segmentul de piata in cauza, cunoasterea fiecarei etape din ciclul de viata al unui produs, in vederea identificarii si implementarii de solutii de dezvoltare a liniei / grupei de produse administrate.

curs manager produsAfla mai multe
curs online Manager de produs

Manager de proiect

Pret standard: 600 Ron
Pret voucher partener:
100 RON

Detalii: Cursul Manager de proiect ofera posibilitatea participantilor de a-si insusi cunostintele privind managementul proiectelor, incepand cu scrierea acestora si continuand cu implementarea efectiva si evaluarea rezultatelor acestora. Fie ca este vorba de un proiect cu finantare externa sau un proiect din cadrul companiei, cunoasterea notiunilor specifice managementului de proiect devin esentiale pentru succesul demersului initiat.

curs manager proiectAfla mai multe
curs online Manager de proiect

Control managerial intern

Pret standard: 600 Ron
Pret Voucher Partener:
100 RON

Detalii: Cursul Control managerial intern se adreseaza managerilor si persoanelor responsabile de realizarea controlului intern in companii private sau institutii publice. La finalul cursului participantii vor detine cunostintele si abilitatile necesare pentru a proiecta si implementa un sistem de management si control performant.

curs onlineAfla mai multe
curs online Control managerial intern

Auditor in domeniul calitatii

Pret standard: 600 Ron
Pret voucher partener:
100 RON

Detalii: Cursul Auditor in domeniul calitatii se adreseaza tuturor celor interesati de domeniul auditului in domeniul calitatii, persoane care isi desfasoara activitatea atat in institutii publice cat si in companii din mediul privat.

curs onlineAfla mai multe
curs online Auditor in domeniul calitatii